Morales

Carnicería Morales

Market Stall Refurbishment

Carnicería Morales

Despite being a large stall in the Mercat del Ninot, the aim of this project was to optimise of the space in order to have a great tasting area and its corresponding kitchen, something that is increasingly more common in today’s markets. Thus, an angled display showcase was placed at the entrance to the market, which has a working area and an integrated chamber behind it, clad with ceramic tiles simulating wood. The kitchen was placed next to it, in front of which the tasting room was located, up to the corridor of the market. Moreover, this area was decorated with an artificial grass wall and some shelves to add an even more natural touch to the product, and to attract the attention of market visitors.

Project info

Carnicería Morales

Type of showcase used: SS85 gravity coil L-shaped with LED screen and black interior decoration

Mercat del Ninot (Barcelona).

May 2015.

Starting point

Morales antes

Plan

Morales plano

Render

Morales render

Did you like it? Contact us and tell us about your project