italianos

Los Italianos

Delicatessen /Gourmet Supermarkets

Los Italianos

Project data

Customer: Los Italianos

Place: Les Corts (Barcelona)

Date: August 2019

Showcases: SS95 forced air + SS85 gravity coil for service and SS95 forced air for self-service

This project was a refurbishment of an existing shop. We had already successfully renovated their shop in Carrer Amigó in Barcelona, and we wanted to keep the essence while modernizing some parts. For starters, the layout was changed and the self-service display showcases that were installed at the entrance were placed in the back, to attract people while they wait to be served. In the back, varnished iron shelves created a small gourmet corner. At the entrance, a display case was placed, half forced air and half gravity coil cold so as not to dry out the pasta, with front uprights and straight glass, in retro style. All the decoration, just as in their Amigó shop, and also the worktops were done using white marble (blanco país). Ceramic parquet was combined for the walls and varnished iron for the columns. Above the self-service display showcases, the ceiling was lowered to make space for the installations, and the central part was decorated with aged and varnished wooden beams, to give it a more rustic and cosier atmosphere.

Before

italianos

Project plan

italianos

Render

italianos