Xarcuteria Montpeat

Xarcuteria Montpeat

Delicatessen

Xarcuteria Montpeat

Project data

Customer: Xarcuteria Montpeat

Place: Balaguer (Lleida)

Date: November 2019

Equipment: SS85 gravity coil display case with door system

The idea was to redo a business shop, make the most of the space and get more exposure and visibility. As the shop was small and so as not to box in customers, the showcase was slightly separated from the window, achieving a spacious entrance. The showcase is gravity coil, with a system of doors, all open-plan with the display in stainless steel. In the entrance, floors, walls, and ceiling are in the same colour, creating a frame to welcome customers. The parquet-style ceramic floor goes all the way to the end of the shop, which is also finished in wood, giving it continuity with a lower ceiling. Behind the display case, a ceramic tiled area serves as a display for two ham and charcuterie bars. The meat lighting adds to the quality of the products, and the brand new black and grey façade elegantly welcomes customers.

Before

montpeat

Project plan

montpeat

Render

montpeat
montpeat