Can Kiku Cuinats

Tastings

Can Kiku Cuinats

Project data

Client: Can Kiku

Location: Girona

Date: 2021

Showcases: SS85A and SS95A with doors

Web

Refurbishment project of the premises that follows the decorative style of the other Can Kiku shops. We opted for a suspended wooden perimeter that incorporates the barbecue area. This area is one of the most important in the premises, as it is the main production point, and for this reason the walls were clad in stainless steel to increase its resistance to corrosion.

The forced air display cabinets are characterised by straight domed glass, black aluminium display finish, product specific LED interior lighting and decorative framing of the white front doors to facilitate product loading.

In addition, this premises has the particularity that as it has a basement, where the workshop is located, we had to install a lift to provide the necessary accessibility to the premises according to the regulations.

Project Plan

Render

Vitrinas

vitrinas

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.


Did you like it? Contact us and tell us about your project.