Celeste

Carnicería Celeste

Butchers

Carnicería Celeste

For this project, we had to create a shop within a shopping centre. An area with angles, facing three different directions. The layout was similar to the one they already had, but a glassed-in workroom was added, as well as a tasting area, something that is becoming increasingly popular. Given that their identity was based on black, the whole shop was done in this colour, playing with textures, shapes, and lighting. This way the product was further enhanced by contrasting it with the black backgrounds.

Project data

Celeste Butcher’s Shop

Type of showcase used: SS95 with opening doors and black interior

Ctra. Molins de Rei, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

August 2016

Facebook

Starting point

Celeste antes

Plan

Celeste plano

Render

Celeste render

Did you like it? Contact us and tell us about your project.